Smukke naturoplevelser omkring Randers

Skov

Går sommerferien til området omkring Randers? Så har Randers Amtsavis indgået et samarbejde med Randers Kommune om et interaktivt kort med mere end 400 forslag til udendørs aktiviteter i lokalområdet.

Dette er særligt belejligt lige nu, da mange kommer til at holde sommerferie i Danmark på grund af corona-nedlukning – men uden at have mulighed for at besøge de sædvanlige forlystelser.

Derfor er det oplagt at gå på udfordring i naturen. Og her giver kortet dig inspiration til, hvor du kan gå tur, cykle, bade, fiske – eller måske endda overnatte i shelter.

F.eks. er der mere end 50 vandreture med tilhørende rutekort. Der er over 30 telt- og shelterpladser. Og endelig viser kortet vej til en række naturområder, der normalt ikke er beskrevet.

Du kan også få information om hundeskove og cykelture – samt alle de landsbyer, som du møder på din vej.

Så tag en tur ud i naturen omkring Randers og oplev Danmark når landet viser sig fra sin allerbedste side.

Bare husk at følge de gældende regler i forhold til hunde i snor, hvor du må slå telt op, hvordan du skal cykle i skoven osv.

Hvis det lyder interessant med en sommerferie i naturen omkring Randers, så kan du starte din planlægning allerede nu med det interaktive kort – som du finder lige her.