SMS dig til en sommerferie

SMS-RKI-lån

Har julemåneden været dyr? Så tænker du måske ikke ligefrem på at bestille charterferien til sommer lige nu.

Men det er der rigtig mange andre, som gør. Januar er højsæson for bestilling af charterferie. Så hvis du vil være sikker på at kunne få et rigtig godt hotel, må du komme ind i kampen.

Hvis du ingen penge har, kan det jo godt være et problem. Du kan naturligvis vente, til økonomien ser bedre ud igen. Men så er der også chance for, at du ikke kan få den ferie, som du helst vil have – fordi den allerede er udsolgt.

En mulighed er derfor at tage et kortsigtet lån – og det behøver ikke kræve mere end en enkelt SMS, så er der penge på vej til din konto.

RKI

Hvis altså at du ikke er registreret som dårlig betaler i RKI. For er du det, så er det ikke helt så nemt.

Heldigvis er der stadig låneudbydere, som tilbyder SMS-lån trods RKI-registrering. Men det er bare ikke helt så nemt.

For der er ingen tvivl om, at de vurderer din betalingsevne noget grundigere – og kigger på, hvorfor du i første omgang er blevet puttet i RKI.

Samtidig kommer det også til at koste dig noget mere i rente, da du jo er en højrisiko-kunde – og den risiko tager de sig godt betalt for.

Så det er måske værd at overveje, om du stadig vil have dit lån. Eller om du hellere skal spare op til ferien – eller bruge pengene på at betale dit lån tilbage i stedet.