Er det muligt at holde en billig ferie i Dubai?

Dubai

For mange mennesker så rimer ordet Dubai på rige mennesker med store biler og masser af bling-bling.

Men faktisk behøver det ikke være sådan. For almindelige mennesker kan også sagtens komme i nærheden af en god og billig ferie i Dubai.

Flyselskaberne fra Danmark har ofte nogle gode priser på flybilletter til Dubai – og videre ud i verden. Så det er oplagt at tage et stop-over på vejen til f.eks. Thailand.

En måde at få de gode tilbud på, er ved at skrive sig op til flyselskabernes nyhedsbreve. Så er du sikker på ikke at gå glip af noget.

Men ud over flybilletter så er den dyreste post på budgettet normalt overnatning. Heldigvis er det dog ikke så svært at finde et billigt hotel i Dubai.

For det virker som om, at der er flere hotellet end turister i Dubai. I hvert fald kan du altid finde et hotel, der er på tilbud. Og her snakker vi ikke nødvendigvis om de billige hoteller med tre stjerner eller mindre. Selv luksushotellerne er ofte på tilbud til en langt lavere pris.

Alternativt kan du også vælge at leje en lejlighed igennem AirBnb. Mange mennesker bor ikke fast i Dubai. Så her kan du leje deres ofte meget lækre lejligheder til en meget fornuftig pris.

Den sidste måde at spare på fly- og overnatningsomkostningerne er ved at rejse uden for højsæsonen. De fleste besøger Dubai om vinteren. Så tager du dertil i efteråret eller foråret, kan der ofte være mange penge at spare.

Om sommeren er det endnu billigere. Her skal du bare være klar over, at det kan være meget varmt. Heldigvis er der aircondition og afkølede pools alle steder. Så det er faktisk ikke helt tåbeligt at rejse på det tidspunkt.

Når du skal have noget at spise, kan du få de største gourmet-oplevelser i Dubai – til priser der modsvarer maden. Men heldigvis kan du også spise godt og langt billigere på de mange caféer og små spisesteder.

Eller du kan lave din mad selv, hvis du har lejet en lejlighed. Endnu en grund til at overveje AirBnb.

Sidst men ikke mindst er der en række seværdigheder, der er gratis eller meget billige.

I verdens største shoppingcenter Dubai Mall er der et kæmpe akvarium, så du kan se udefra (uden at skulle betale).

Og en tur på floden Dubai Creek koster kun et par kroner med de lokale både.

Så Dubai er både for de rige, der har masser af penge at brænde af. Og for alle os andre, som bare ønsker en billig ferie med solgaranti og masser af oplevelser.