Det behagelige alternativ til camping ved Gardasøen

Gardasøen

Selvom mange vælger at campere ved Gardasøen, så er der også et mere behageligt alternativ, hvis du ikke gider at overnatte i et telt eller i en campingvogn.

Alternativet er at bo på hotel ved Gardasøen. Og der er masser at vælge imellem – fra små hyggelige pensionater til dyre, 5-stjernede luksushoteller.

Inden vi kigger nærmere på hotelmuligheden er det dog værd at bemærke, at du også kan leje en hytte på mange campingpladser. Så hvis fælleslivet på campingpladsen tiltaler dig – men et varmt telt ikke gør, så kan det være et fint alternativ. For du kan sagtens få hytter med både køkken, bad og aircondition.

Men tilbage til hotellet, som mange vælger ud fra et ønske om lidt mere luksus – og ofte også noget mere privatliv. For på en campingplads er man meget tæt med de andre gæster. Også selvom man bor i sin egen hytte.

Samtidig kan du også få langt mere luksus på et hotel – selv sammenlignet med de bedste campingpladser.

Så er du til store poolområder og lækre restauranter, så er det et hotel, som du skal vælge. Til gengæld kommer du så også til at betale for det.

Heldigvis er der også langt billigere løsninger, hvis det bare handler om at få en seng at sove i. Er det dine krav, så kan du slippe med 400-500 kroner pr. nat.

Hvor skal du bo?

Når du har lagt dig fast på prisniveauet, er næste overvejelse, hvor du skal bo. For her er der også flere muligheder.

Mange af de bedste hoteller ligger naturligvis ned til søen. Men er du mere til bjergluft end søluft, så er der også masser af lækre hotellet op i bjergene.

Det kræver så normalt en bil. Men til gengæld får du mere fred og ro. Og byerne er jo stadig kun en kort køretur væk. Her få du altså både mulighed for vandreture i den skønne natur og lækker mad på byernes gode restauranter.

Endelig er det også værd at overveje, hvad der passer jer bedst, hvis I har børn. For så er det rart at have et minimum af faciliteter – som f.eks. en pool. Efter en lang dag på farten er det i hvert fald noget, som børnene vil sætte pris på.